Rólam

Bemutatkozom
 

12 éves pénzügyi, adminisztrációs és szolgáltatói tapasztalattal kínálok egyszerű, kényelmes megoldásokat vállalkozások számára magyar és angol nyelven.

Eddigi munkám során rálátásom nyílt számos vállalati tevékenység háttér folyamataira, könyvelési és adminisztrációs szempontból.

01. Stratégia

Feltérképezem az adatkezelési folyamatokat, javaslataimmal optimalizálom azokat, így csökkentve a szervezet operációs költségeit.

02. Problémamegoldás

Számos külföldi kollégával való együttműködés során megtanultam látni a lényeget és alkalmazni a különféle problémamegoldó technikákat.

03. Kényelem

Átlátom helyzetét és hosszú távú, kényelmes megoldást kínálok az Ön vállalkozása számára.

Hogy mit kell tudni rólam?

Mindig is a számok világában éltem.

Gyerekkorom óta tudom, hogy kontrolling tevékenységet szeretnék végezni, adatokkal, számokkal, könyveléssel foglalkozni, bár akkor még ezt máshogy hívtam.
Régen a feladatokat papíron végeztem. Ma már számos digitális megoldás létezik a számadatok kezelésére, amelyeket alkalmazok a munkám során is, és ami folyamatosan fenntartja az érdeklődésemet.

Tanulmányaimat a veszprémi Pannon Egyetemen kezdtem gazdálkodási szakon – vállalkozási szakirányon – ahol megtanultam a vállalkozások működésének alapjait. Majd mesterképzésen a Budapesti Gazdasági Főiskolán (PSZF) végeztem számvitel szakon – könyvvizsgálat és ellenőrzés szakirányon.

Végül karrierem egy multinacionális nagyvállalatnál kezdtem, 12 évvel ezelőtt. Ez idő alatt számos vállalati háttértevékenységben vettem részt, mint kontroller.
Feltérképeztem az adatkezelési folyamatokat, javaslataimmal optimalizáltam azokat, így csökkentve a szervezet operációs költségeit.
Dolgoztam elemzőként, tanácsadóként, vezetőként.
Fejlesztettem a rám bízott folyamatokat és önmagamat.

A munkavégzés nyelve számomra mindig is az angol volt, így alkalmam nyílt külföldi kollégáktól tanulni, és virtuális csoportokat irányítani.

Vállalkozóként egyszerű és kényelmes megoldásokat kínálok az adminisztrációs problémák kezelésére.
Számomra fontos a szervezettség, rendszerben való gondolkodás és az egyszerű, könnyen kezelhető, tanulható megoldások keresése.

Make it simple! – Csak egyszerűen!

Somogyi Anna

Az Ön tanácsadó asszisztense

Kezdjünk együttműködésbe!

Ügyviteli támogatás, tanácsadás

help@officeassistance.hu

+36 70 297 8563

Minden jog fenntartva! – 2018 – 2023. | OFFICEASSISTANCE.HU Ügyviteli támogatás, tanácsadás | Impresszum | Adatvédelem | Cookie | Webdesign: varjuildi